CPM-100
- Lighthouse Europe B.V. | MAX -

CPM-100

Printer voor borden en etiketten

Onze veelzijdige CPM-100 is geschikt voor etikettering en bewegwijzering voor projecten op het gebied van gezondheid en veiligheid, facilitair beheer, identificatie van bedrijfsmiddelen, markering van leidingen en chemicaliën en visueel beheer, allemaal in één apparaat.

Maatwerklabels

Label uitsnijden in elke gewenste vorm en maat

Meerkleurendruk

Microsoft Certified-software

Streepjescodes en variabele gegevens printen

Grote keuze aan verbruiksartikelen

Overzicht

In een professionele omgeving kan het belang van nauwkeurige bewegwijzering en signalering niet worden overschat, omdat het dient om mensen te begeleiden, te onderwijzen en te waarschuwen. De uitdaging is echter om u en uw team een handige en voordelige methode te bieden om deze onmisbare labels en borden te creëren. De oplossing komt in de vorm van Europa’s meest gebruikte 100 mm brede labelprinter met ingebouwde snijplotter.

De CPM-100 biedt een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor het zelf produceren van borden en labels zonder deze bij een externe leverancier te hoeven kopen.

Je kunt hierbij aan verschillende signalering, codering en bewegwijzeringsbehoeften denken, zoals:

Gezondheid en veiligheid

Inventarislabel

5S-Labels

Kanban-labels

labels voor visueel management

Toepassing voor voortdurende verbetering

leidingmarkering

logistiek labels

Identificatie van machines en installaties

Etikettering gevaarlijke stoffen

Facility Management

Bewegwijzering

De CPM-100 staat voor een krachtige en flexibele oplossing met precisie en veelzijdigheid. De capaciteit om afval te minimaliseren, in combinatie met de gebruiksvriendelijke interface en integratiemogelijkheden, maakt het een waardevolle aanwinst voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte label- en signaleringprinter.

Waarom de CPM-100 een toegevoegde waarde heeft voor uw organisatie

Effectieve oplossing: Met een intern print- en snijsysteem zoals de CPM-100 kunt u kosten besparen in vergelijking met het uitbesteden van uw label- en signaleringbehoefte. U hebt volledige controle over de materialen en de productie, waardoor er minder behoefte is aan diensten van derden.

Aanpassing: Met de CPM-100 kunt u uw etiketten en borden aanpassen aan uw specifieke eisen. Deze aanpassingsmogelijkheid is cruciaal voor het effectief overbrengen van de juiste informatie en het voldoen aan wettelijke normen.

Snelle toegang: Met de CPM-100 op locatie kunt u snel reageren op veranderende omstandigheden of dringende labelbehoeften. U hoeft niet te wachten op externe leveranciers en kunt tijdig communiceren via borden en labels.

Kwaliteit en eenduidig: De CPM-100 is ontworpen voor afdrukken van hoge kwaliteit en nauwkeurig snijden. Dit zorgt ervoor dat uw labels en borden duidelijk, leesbaar en eenduidig zijn voor verschillende toepassingen.

CPM-100
CPM-100

Zo helpen we u met het optimaal benutten van uw CPM-100

  • On-site training en support
  • Support en advies per telefoon, fax en e-email.

Software

Dankzij onze innovatieve Microsoft Gecertificeerde-software kunt u doorlopende nummering, gegevens uit databases en zelfs streepjescodes toevoegen. Ook bevat de software al ruim 3.700 afbeeldingen van symbolen op het gebied van veiligheid en productnormen. Daarnaast kunt u eenvoudig zelf logo’s, tekeningen en schema’s ontwerpen. Met de symbolen in de software kunt u honderden verschillende vormen uitsnijden, maar u kunt ook desgewenst een vorm importeren als WMF (Windows Metafile).

Verbruiksmaterialen

Onze verbruiksmaterialen zitten op een recyclebare kartonnen rol en voor linten gebruiken we hervulbare cassettes. Daardoor zijn ze zowel milieuvriendelijk als voordelig. Ons standaardassortiment is zeer uitgebreid, maar we bieden ook maatwerkmogelijkheden.

Productspecificaties

Print resolutie203 DPI (dots per inch)
Print breedtetot 100mm breed
Printsnelheid25mm per seconde
Uitsnijden120mm per seconde
Print techniekThermal transfer
SnijplotterVrije vorm (vormen, letters en cijfers, labelrand)
Gewicht9 kg
Afmeting32cm (H) x 33cm (W) x 32cm (D)
Maximale printlengte100mm (W) x 1500mm (L)
AansluitingUSB 2.0 Full Speed
Power Supply VoltageAC 100 – 200V
InclusiefLighthouse for MAX Software, USB kabel, Rakel, Pincet, Schoonmaakstift, Schaar, Gebruikersinstructie

Wil je meer weten?

Neem nu contact met ons op voor een GRATIS demonstratie op locatie.

Scroll naar boven