• The Lighthouse CJ Pro

Onze Lighthouse CJ-Pro labelprinter

De Lighthouse CJ Pro is de perfecte printer voor al uw behoeften op het gebied van logistieke labels, veiligheidspictogrammen, typeplaatjes en andere codering. Het apparaat is snel, gebruiksvriendelijk en zeer veelzijdig. U kunt de Lighthouse CJ Pro gebruiken voor het maken van labels, leidingmarkeringen, ARBO pictogrammen, barcodes, naambordjes en nog veel meer...

  • Compact en draagbaar: weegt minder dan 2 kg.
  • Direct professionele labels printen met een snelheid tot 100 mm per seconde.
  • Barcodes en variabele gegevens printen.
  • Uw eigen logo's, diagrammen en schema's printen.
  • Grote keuze aan verbruiksartikelen.

Op ieder gewenst moment printen wat u nodig hebt

De Lighthouse CJ Pro is de perfecte logistieke allrounder. U kunt losse labels ontwerpen en printen of meteen een complete batch produceren. Aan u de keus. En omdat u dit allemaal intern kunt doen op het moment dat het nodig is, realiseert u aanzienlijke kostenbesparingen. U hoeft geen inkooporders meer aan te vragen, bestellingen op te volgen en te wachten op uw labels. En u betaalt nooit meer de hoofdprijs voor een label dat u maar één keer nodig hebt.

De Lighthouse CJ Pro is het toppunt van gebruiksvriendelijkheid. De printer wordt geleverd met eigen software, en door zijn gewicht van slechts 1,9 kg is hij gemakkelijk te verplaatsen. U kunt hem gebruiken waar en wanneer u maar wilt.

Video: CJ Pro

Wilt u meer weten?

Vraag een GRATIS on-site demonstratie aan.

(+31) 035 5880010

Boek nu een demo