Betrouwbaar. Innovatief. Vertrouwd

Voor onze klanten zijn we niet slechts fabrikanten of leveranciers... we zijn hun partner bij het oplossen van de label- en signaleringsbehoefte. Koopt u bij Lighthouse Europe dan profiteert u niet alleen van de robuuste, gebruiksvriendelijke kleuren labelprinters maar kunt u altijd vertrouwen op een perfecte ondersteuning.

  • Lighthouse Dealer World Map

Lighthouse (UK) Ltd (deel uitmakend van de bedrijvengroep Max Co) is een productiebedrijf met wederverkopers overal in Europa. Onze schaal, historie en financiële kracht maakt ons tot een uiterst stabiele en betrouwbare in uw leverketen.


Lighthouse Headquarters

Bij Lighthouse (UK) Ltd fabriceren wij met de hoogste kwaliteit en op basis van ethische normen. Na het verwerven van certificatie op basis van de normen ISO 9001 en ISO 14001 besteden wij in het bijzonder aandacht aan het effect van onze productieprocessen en producten op het milieu.

Al onze verbruiksartikelen maken gebruik van kernen en verpakkingen die zowel uit de kringloop komen als herbruikbaar zijn. Onze inktpatronen zijn navulbaar, wat uniek in deze tak van industrie is. Zo reduceren wij afval, verwijderingsproblemen en kosten.

Max Co Tamamura Plant

Max Co Ltd is onze moedermaatschappij en heeft haar hoofdkantoor in Tokio (Japan).

Sinds de oprichting in 1942 fabriceert het bedrijf een reeks innovatieve producten, lopend van constructiegereedschap voor intensief gebruik tot nietmachines. De meer dan 200 medewerkers in de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling hebben voor veel producten octrooi weten te verkrijgen. Sinds in 1952 de eerste nietmachine werd geproduceerd heeft Max er al meer dan 400 miljoen exemplaren van verkocht. Ze hebben zelfs 's werelds eerste papieren nietmachine geïntroduceerd... ja, inderdaad; de nietmachines zijn van papier gemaakt!

Deze foto toont onze fabriek Max Co in de Japanse plaats Tamamura waar de CPM-apparatuur wordt gefabriceerd.


Duurzame partnerschappen

Lighthouse UK handelt met meer dan zeventig bedrijven, vermeld op het overzicht "FTSE 100" plus duizenden andere grote en kleine bedrijven. Alle onze klanten vertrouwen op ons. Neem contact met ons op en ontdek dat al onze medewerkers (op alle niveaus) veel kennis hebben over onze producten en hun toepassingen. En meer dan dat: iedereen is gericht op het leveren van een geweldig dienstbetoon aan onze klanten. We weten dat het soms de kleine dingen zijn die het grote verschil maken... dus letten we op elk detail.


We houden ervan te innoveren

En dat doen onze klanten ook! Samen zoeken wij doorlopend naar opwindende nieuwe manieren om onze producten te gebruiken (en dat is van de vele voordelen van een langdurige relatie) Onvermijdelijke kopen klanten een of meer van onze opschriften en etiketten drukkende machine om tegemoet te komen aan een welbepaalde behoefte. Na verloop van tijd (vaak zonder tussenkomst door ons) zullen ze nieuwe applicaties vinden en op nieuwe ideeën komen. Wij staan altijd paraat om te helpen de grenzen op te rekken van dat waartoe onze systeem in staat zijn en om betere manieren te vinden om de productie aan te passen op de behoefte van onze klanten.


Vertrouw erop dat wij zullen leveren

Na 32 jaar zakendoen en dankzij een programma van duurzame groei kunnen we laten zien waartoe wij in staat zijn. Dat is nu zelfs nog van meer belang dan het is geweest. Dat betekent dat u op ons kunt vertrouwen als het gaat om ondersteuning op langere termijn. Gaat u de soort besparingen ervaren waarvan onze klanten profijt trekken? Dan denken wij dat ook u zich op langere termijn aan ons wilt binden!

"Wij zijn er trots op dat meer dan 25% van onze klanten naar ons toe komt op basis van verwijzing door een bestaande klant. Dat bewijst op zich al dat wij u niet enkel dienstbetoon beloven, maar dat ook echt leveren."

Steve Fessey, Voorzitter

Wij menen dat we onze zaken goed voor elkaar hebben, daarom committeren wij ons aan formele normen en leven die na. Dankzij de aan ons uitgereikte beide ISO-certificaten, die aantonen wij de richtlijnen REACH, WEEE en RoHS naleven, volgen wij de verscheidene wettelijke voorschriften en andere advies nauwgezet op omdat dit vitale componenten betreffen in de leverketen van veel van onze klanten.

Image of Certifications